Fondatorii companiei româno-elvețiene Advanced Technology Europe, având o experiență dovedită în organizarea și structurarea proceselor de producție, în zeci de companii naționale sau internaționale, au decis înființarea acestei companii având convingerea, pasiunea și experiența că o altfel de abordare a îmbunătățirii proceselelor de fabricație, cu rezultate spectaculoase, este posibilă.

Pornind de la procese de bază simple – proiectarea adaptivă a dispozitivelor de prelucrare, programarea parametrizată a mucn, reverse engineering, pregătirea și organizarea fabricației, managementul sculelor așchietoare, optimizarea regimurilor de așchiere, și până la procese mai complexe – integrarea și optimizarea acestora pentru îmbunătățirea afacerilor, toate acestea au condus la momentul zero al lansării acestei noi companii. Pentru că toate afacerile au un început, am considerat oportun să începem în a oferi clienților noștrii soluții pentru pentru procesul de prelucrare care presupune utilizarea sculelor așchietoare performante și implementarea fluxului acestor scule în procesul de prelucrare de la aprovizionare și depozitare, pregătirea producției, implementarea sculelor și regimurilor optime pe mucn-uri până la analiza costurilor cu scule așchietoare pe produs.

În timp, pas cu pas, ca o creștere continuă a propriei noastre afaceri, ne-am propus să aducem clienților noștrii noi soluții în jurul aceluiași scop – îmbunătățirea continuă a proceselor de fabricație.

Misiune

Misiunea companiei Advanced Technology Europe este creșterea performanței companiilor care desfășoară procese de producție. Prin expertiza noastră asigurăm stabilitatea și capabilitatea proceselor, reducerea costurilor în condițiile asigurării calității cerute de beneficiari, utilizând soluții de foarte bună calitate adaptate specificului domeniului de activitate al clienților.