Scule așchietoare monobloc

Scule așchietoare monobloc

     

Firma Advanced Technology Europe reprezintă în România firma Wolf.
Firma Wolf este o firmă de tradiție înființată în 1985, cu o foarte mare experiență în proiectarea și realizarea sculelor la temă mai ales pentru industria aerospațială, industria automotive și industria energetică dar și pentru mecanică generală.
Firma Wolf are în prezent companii în Germania, SUA, Rusia, Croația, China și India.

Scule de carbură monobloc:
• scule speciale, proiectate și executate la temă
• scule standard necesare oricărui tip de atelier de producție sau fabrică

Firma are tehnologia necesară pentru recondiționarea sculelor așchietoare pentru a garanta clienților săi aceeași calitate inițială.

Soluții scule Wolf: gama Standard și gama Ecoline
Scule Wolf speciale – soluțiile Wolf pentru cerințele Dumneavoastră

Scule așchietoare cu plăcuțe amovibile

Scule așchietoare cu plăcuțe amovibile

Firma Advanced Technology Europe reprezintă în România firma Karl-Heinz Arnold GmbH.
Firma Arno este o firmă de familie înființată în 1962, cu o lungă tradiție în producția de scule așchietoare pentru strunjire, găurire, și frezare. Firma are în prezent companii subsidiare  în Anglia, Italia, SUA, Rusia, Croația și Singapore.

Informații complete și cataloage de scule pot fi descărcate de la următorul link:

https://www.arno.de/en/downloads

Soluțiile complete de înaltă performanță și productivitate pentru strunjire și debitare canelare, atât pentru strunguri standard dar și pentru strunguri de tip Swiss type fac din firma Arnold un leader în domeniul acestor prelucrări. Soluțiile inovative cu răcire internă pentru strunjire au revoluționat prelucrările de acest tip, mai ales în materiale dificil de prelucrat cum ar fi aliajele Ni-Co sau aliaje de Titan.

Fiind un leader de piață în domeniul soluțiilor de debitare și canelare, firma dezvoltă continuu soluții de îmbunătățire a răcirii prin corpurile de debitare canelare, dezvoltând astăzi a treia generație de scule cu răcire prin corpul sculei.

Soluțiile extrem de performante pentru strungurile de tip Swiss type conduc la importante reduceri de timp datorate eliminării staționării mașinilor pentru schimbarea sculelor.

Consultând cataloagele disponibile puteți să vă convingeți de completitudinea și performanța soluțiilor oferite.

Portscule și accesorii pentru mașini C.N.C

Portscule și accesorii pentru mașini C.N.C

Firma Advanced Technology Europe colaborează cu firme de portscule germane, pentru a va oferi cea mai potrivită soluție pentru aplicația și interfața cu mașina dorită.

Portscule pentru scule rotative:

  • ISO, BT, BT face contact – pentru toate mărimile existente
  • HSK A, T, E, F – pentru toate mărimile existente
  • Polygonal – pentru toate mărimile existente
  • VDI

Albrecht Präzision Gmbh & Co. KG este o firmă producătoare de portscule de înaltă precizie pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale clienților, portsculle fiind destinate pentru a fi utilizate la prinderea sculelor cu coada până la diametrul D32 mm.


 

Karl Schüssler Gmbh & Co. KG este o firmă producătoare de portscule pentru o mare plajă de aplicații: prindere scule cu coadă, prindere Weldon, prin fretare, cu pensete ER de precizie, prindere ABS, prindere capete de frezat sau utilizând sistemul de înfiletare al capului de frezat.


Indiferent de materialul în care trebuie să prelucrați: aliaje titan, oțeluri rezistente la temperaturi ridicate, oțeluri inox, oțeluri tratate sau netratate, aliaje de aluminiu sau neferoase, materiale plastice simple sau armate cu fibre de sticlă sau de carbon, pentru orice strategie de așchiere dorită, vă putem oferi o gamă largă de soluții de portscule. Portsculele asigură o bătaie radială la capătul sculei așchietoare cât mai mică 3 … 5µm.

Portsculele pot utilizate în aplicații cu răcire prin interioriorul sau prin exteriorul sculei  și sunt echilibrate dinamic sau pot fi echilibrate de către utilizator pentru a respecta cele mai pretențioase cerințe.

 

Scule speciale cu plăcuțe brazate din PCD, CBN sau carbură metalică

Scule speciale cu plăcuțe brazate din PCD, CBN sau carbură metalică

Firma Advanced Technology Europe reprezintă în România firma TM d.o.o.
Firma TM este o firmă de familie cu o lungă tradiție în producția de scule așchietoare speciale cu plăcuțe brazate din PCD, CBN sau carbură metalică pentru operații de strunjire, găurire, alezare și frezare. Soluțiile pot fi modulare, monobloc sau cu coadă conform standardelor DIN.

TM PCD countersink TM PCD enlarging drill TM PCD 3 flute mill TM PCD straight fluted drill

 

Capete unghiulare, portscule antrenate, capete multiax, amplificatoare de turație

Capete unghiulare, portscule antrenate, capete multiax, amplificatoare de turație

MADAULA | AFM

Firma Advanced Technology Europe reprezintă în România firma Madaula SA, producătoare de:

Capete unghiulare
Capete și accesorii pentru mașini mari de frezat, alezat, portal și strunguri verticale.
Scule antrenate pentru strunguri CNC
Scule antrenate pentru strunguri de tip Swiss
Capete multiax
Multiplicatoare de turație
Multiplicatoare de turație de înaltă frecvență – Precitronics
Echipamente pentru strunguri CNC
Aplicații speciale

Cataloage pentru soluțiile standard pot fi descărcate de la următoarea dresă:

https://www.madaula.com/downloads.html

Madaula Angle Heads    Madaula Heads & Accessories  Madaula Live Tools Madaula Multi-Spindle Heads Madaula Spindle Speeders

 

Mașini de măsurat și reglat scule

Mașini de măsurat și reglat scule

De peste 40 de ani, compania M.CONTI a adus o înaltă calitate și precizie proceselor de producție din întreaga lume. Situată în Pesaro, Italia centrală, amplasat strategic aproape de unii dintre cei mai importanți producători de mașini pentru producția de lemn, metal, piatră și sticlă, a dezvoltat soluții de înaltă precizie și calitate.

             

În anul 1996 a fost proiectată și produsă prima mașină de măsurat și reglat scule așchietoare. Aceaste produse au devenit o afacere de bază pentru M.CONTI iar gama de produse de mașini de măsurat și reglat scule este în continuă creștere și evoluție.

Ținând cont de faptul că în orice companie de producție, indifferent de mărimea acesteia, eficiența producției este prioritară. M.CONTI se asigură că precizia trebuie să fie disponibilă tuturor. Produsele ușor de utilizat, de o calitate și precizie ridicată, acestea au devenit adevărate mărci comerciale pentru M.CONTI.

Presetter PERFORMANCE
Presetter LEADER PLUS
Presetter Uniko
Presetter P368